Mi a Sorköz?

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a blogomon, és egyúttal köszönöm, hogy itt vagy!
Elsőként engedd meg, hogy néhány mondatban összefoglaljam, miféle tartalmat is találhatsz a Sorok Között, azután ha még kíváncsi leszel rá, lentebb rövid bemutatkozásomat is elolvashatod.

2010-ben Connecting the Dots néven indítottam írástechnikai blogot, amelyet egy éven keresztül vezettem. Hosszabb kihagyás után rájöttem, hogy az írás-olvasás iránti szenvedély nem akar múlni, a CtD-t viszont már nem éreztem egészen a magaménak. Így született meg 2013 decemberében a kibővített profilú Sorköz, ahol a következő rovatokkal találkozhatsz:

A fantasykultúrában népszerű teremtmények eredetéről, jellemzőiről, médiabeli megjelenéseiről készült összefoglalók. 

Rövid válogatás az elmúlt hét legérdekesebb könyves-írós cikkeiből és az aktuális nyereményjátékokból. Egyértelmű, hogy nem láthatok mindent, így a Te segítségedre is számítok, hogy teljesebbé tehessem a bejegyzéseket.

Hétfői inspiráció idézettel, verssel, kreatív írásgyakorlattal, gondolkodnivalóval.

Tippek, tanácsok, idézetek olyanoktól, akik már bizonyították, hogy értenek az olvasók nyelvén.

A történetalkotás, csakúgy, mint a legtöbb dolog, tanulható és gyakorlással fejleszthető, ehhez kívánnak segítséget nyújtani ezek a cikkek. A bennük foglaltak nem szabályok, csupán ötletek a saját módszereid kialakításához.

Szemet gyönyörködtető, lelket melengető tárgyak a betűk világából.

Kitekintés a határokon túlra, avagy összefoglaló és könyvajánló más kultúrák irodalmából.

Napjaink magyar szerzőinek portréja.

A legfontosabb információk a könyvek világából.

Ha nem tudod, mit olvasnál vagy mit vegyél ajándékba, ez talán segíthet.

Értékelés az aktuális olvasmányaimról.

Érdekes, informatív, szórakoztató oldalak és szerkesztőik, akik megérdemlik, hogy olvassák őket.

Szívesen írnál valamelyik rovathoz vendégbloggerként, vagy van valami, amiről szívesen olvasnál a blogon? A lap alján és az oldalsávban megtalálod az e-mail címemet, írj nyugodtan, mindig örülök neki.

Ha szeretnél egy kicsivel többet tudni rólam, az alábbiakban elolvashatod rövid bemutatkozómat.

Igazából Boginak hívnak, de ezer éve az Olívia az online nevem. Mikor még ifjú voltam és naiv, úgy gondoltam, hogy ha majd kiadják a könyvemet, álnéven fogom publikálni. Olyasmit szerettem volna, ami megállja a helyét angol nyelvterületen, ugyanakkor a magyar fülnek sem idegen, így lettem Olívia.

Kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) szünetekkel nyolc éve írok regényt, novellát, négy éve blogot. Az élet sokszor közbeszól, de egyre inkább érzem, nem szabad hagynom, hogy kifolyjon az idő a kezeim közül, mert semmi mást nem lennék képes ekkora szenvedéllyel csinálni... 

...talán csak olvasni. Igen, azt hiszem, az határozottan menne. Szóval ha valaki úgy érzi, fizetne érte, vagy értékelésért cserébe szeretne könyvet küldeni nekem, ne fogja vissza magát. Nem viccelek.

Feltett szándékom könyveket kiadni. A sajátjaimat vagy másokét. De ha egyik sem jönne össze, öreg napjaimra ennyivel is megelégszem.
Amennyiben bármi kérdésed, kívánságod, mondanivalód van, de nem szeretnéd hozzászólás formájában közzétenni, erre a címre írhatsz nekem: sorkozblog(kukac)gmail(pont)com. Szeretek beszélgetni, úgyhogy ne fogd vissza magad.

Köszönöm, hogy benéztél és elolvastad. ♥

2 megjegyzés:

 1. Ez a bemutatkozó nagyon szép... informatív... úgy ahogy van, nagyon jó! :)
  Amúgy tökre beleszerettem az oldaladba, nagyon profi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, köszönöm! :))
   Igyekszem olyasmit csinálni, amit magam is szívesen olvasnék, közben pedig mindig tanulok valami újat.

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


blogger template by lovebird