31 nap a jobb blogolásért #4 - Köszönetnyilvánítás | Sorköz - Olvasásra kijelölt hely: 31 nap a jobb blogolásért #4 - Köszönetnyilvánítás

2015. január 27., kedd

31 nap a jobb blogolásért #4 - Köszönetnyilvánítás

Mielőtt rátérnék a mai feladatra, szeretnék egy pillanatra visszatekinteni a tegnapira, amikor is bemutatkozót kellett írni. Ezt meg is tettem, a jobb oldali menüben találjátok Mi a Sorköz? címmel. Hálás lennék, ha megírnátok, hogy szerintetek milyen lett, van-e valami, amit szerintetek fontos lenne még beleírnom. Köszönöm. :)

Most pedig lássuk a 31 Days of Better Blogging negyedik napi feladatát.

31 nap a jobb blogolásért #4 - Köszönetnyilvánítás

Új olvasó vagy és nem tudod, mi ez a kihívás? A részletekért kattints ide, az eddigi feladatokért ide, aztán kezdj bele te is és hagyj egy kommentet a blogod linkjével, hogy benézhessek hozzád. ;)


A kihívás mai pontja az előzőektől eltérően nem blogomról és rólam szól, illetve csak közvetetten. Ma egy igazán kellemes feladatom van, amelynek örömmel teszek eleget, ez pedig nem más, mint hogy hatalmas köszönetet mondjak Nektek, akik támogatjátok a blogot, színesebbé teszitek a hozzászólásaitokkal és bearanyozzátok a napjaimat. 

Külön szeretném kiemelni Pipert, aki már az előző blogomnak is rendszeres olvasója, hozzászólója volt, tartalmas kommentjeivel pedig mindig hozzátesz a bejegyzéseim tartalmához, továbbgondolásukra késztet. Remélem, nem bánod, amiért felhívtam Rád a figyelmet. :) Elmondtam már, de elmondom itt is, hogy amennyiben bármikor vendégposzthoz támadna kedved, megtiszteltetés lenne számomra, ha közzétehetném az írásodat a blogomon, akár véleménykifejtésről, akár a saját regényrészletedről, versedről, novelládról legyen szó.

Szeretném, ha ezen a blogon vitatkozhatnánk, megoszthatnánk egymással az írással kapcsolatos tapasztalatainkat, rajonghatnánk egymás ötleteiért. A hétköznapokban ritkán van lehetőségem hasonló témákról beszélgetni, ezért mindig elképesztő öröm számomra, amikor megírjátok a véleményeteket. Köszönöm Nektek az eddigieket, remélem, a jövőben még jobban megismerhetlek Titeket és az írásaitokat. ♥

Kép forrása: 1

2 megjegyzés:

  1. Én köszönöm a kiemelést, a vendégposzt ötletét, és hogy jobbnál jobb bejegyzésekkel gazdagítasz minket! :) Megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon örültem, mikor láttam, hogy új blogot indítottál, és még rengeteg posztot, kommentelőt és sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


blogger template by lovebird