31 nap a jobb blogolásért #5 - Visszajelzések | Sorköz - Olvasásra kijelölt hely: 31 nap a jobb blogolásért #5 - Visszajelzések

2015. január 28., szerda

31 nap a jobb blogolásért #5 - Visszajelzések

31 nap a jobb blogolásért #5 - Visszajelzések

Új olvasó vagy és nem tudod, mi ez a kihívás? A részletekért kattints ide, az eddigi feladatokért ide, aztán kezdj bele te is és hagyj egy kommentet a blogod linkjével, hogy benézhessek hozzád. ;)


A mai feladatban szeretném a segítséget kérni, ugyanis az lenne a lényeg, hogy őszinte, konstruktív visszajelzéseket kapjak a blogról. Mivel nekem nehezemre esik kívülálló szemmel nézni, ráadásul ma arra is felhívták a figyelmem, hogy mindeddig Ti nem teljesen ugyanazt láttátok az oldalsávban, mint én, nagyon hálás lennék, ha a lenti kérdések közül egyet vagy többet megválaszolnátok, hogy még felhasználóbarátabbá és élvezetesebbé tehessem az oldalt. 

1. Mi a véleményed a dizájnról?
2. Mit gondolsz a színekről?
3. Olvashatónak találod a betűtípusokat?
4. Van valami, ami feltűnt az oldalsávval kapcsolatban?
5. Jónak tartod a bejegyzéseket?
6. Melyik bejegyzést találtad a legjobbnak?
7. Mi a legszembeötlőbb számodra a blogon?
8. Mi a véleményed a menüpontokról?
9. Egyszerű észrevenni a linkeket?
10. Egyszerűen megtaláltad az e-mail címet, ahová írhatsz nekem?
11. Egyértelműen kiderült számodra, hogy miről szól a blog?
12. Mi az, ami a legjobban tetszett a blogon?
13. Mi az, ami a legkevésbé tetszett?
14. Mi a véleményed az írásaim stílusáról?
15. Van még valami, amit szívesen látnál a blogon?

Nagyon köszönöm, ha szántok rám egy kis időt!

Kép forrása: 1

3 megjegyzés:

  1. Véleményeztem, sokat smiley-ztam, és megint a karakterlimitet átléptem. :D

    1. Mi a véleményed a dizájnról?
    Az előző sablonra már nem emlékszem, de arra igen, hogy mikor először láttam az újat, meglepett. Először azt hiszem “túl egyszerűnek” gondoltam azt a kávéfoltos fejlécet, de saját magamra is azt mondom, hogy ez hülye vélemény, ne figyelj rám. De talán nem gondoltam annak a tipikus írós-írással foglalkozós blogdizájnnak, de ez teljesen szubjektív, plusz én ha magamból indulok ki, valami egyedit akarnék, egy könyves blogon meg tuti könyvek vannak, és az lehet elcsépelt, szóval egyáltalán nem leszólásként gondoltam. Ami azt illeti, inkább már azt mondanám, hogy tetszik, és személyem szerint bejön már az a pacácska is, mert - ne üss meg -, olyan cuki. :D

    2. Mit gondolsz a színekről?
    Szeretem a zöld-kék-türkiz árnyalatokat, úgyhogy ez abszolút pluszpont az én szememben, hogy ilyen színeket használtál, és örülök is neki nagyon!

    3. Olvashatónak találod a betűtípusokat?
    Elég kényes (és rossz) a szemem, de könnyedén tudom olvasni, eddig nem volt vele bajom.

    4. Van valami, ami feltűnt az oldalsávval kapcsolatban?
    Nem - azért is, mert főként mobilról vagy tabletről nézem az oldalt, inkább mobilról, és ott nem webnézet van. De most ahogy gépen látom, szerintem nagyon jól néz ki és ízléses!

    5. Jónak tartod a bejegyzéseket?
    Abszolúte! :D

    6. Melyik bejegyzést találtad a legjobbnak?
    Ez nehéééééz kérdés! Tudom, hogy ez neked valószínűleg nem sokat segít, de szeretem az összes bejegyzésed, mert ötletesnek találom, és én legalábbis máshol nem láttam olyasmit, amit a hétindítósban és hasonlókban egy csokorba szoktál szedni, így ez nekem teljesen új és magával ragadott, plusz magamtól nem keresek rá ilyenekre, és örültem, hogy mindenféle érdekességet látok, és a versek is tetszenek, meg az elgondolkodtató feladatok, bár még lusta vagyok, és nem csináltam semmit, de akartam! Az irodalmi kiegészítők például különösen tetszett. Az írásról, írástechnikáról szólóakat, vagy egyéb “elmerengősebb” írásaidat is szeretem, azért is, mert általában csak írtam mindig, és csomó dolgot nem tudok az írásról, jó tőled tanulni. :)
    (Viszont novellát vagy bármi más prózát még nem olvastam tőled, azt esetleg nagyon szívesen látnám, ha lenne valami publikálnivalód.)

    7. Mi a legszembeötlőbb számodra a blogon?
    Számomra a profilképed. :D Nagyon megörültem, hogy végre láttalak, mert imádom a vörös hajat. De ez nem igazán hasznos válasz, megint bocsi. Hmm, nem tudom, a pinterest fiókodnak is örültem, hogy fel van tüntetve és lehet téged követni, mert érdekeseket posztolsz, amiket én ott általában magamtól nem szoktam megkeresni vagy belebotlani, és örülök, hogy valaki “ellát” írósabb dolgokkal is azon a platformon.. (Inkább egyéb alternatív érdeklődési köreimet nézem mindig azon a közösségi oldalon, és az írással-olvasással kapcsolatosakra azt hiszem, még sosem jutott eszembe rákeresni, ezért jó volt nálad látni.)

    8. Mi a véleményed a menüpontokról?
    Nekem nagyon tetszenek! A Sorköz menüpont különösen, mert egyedi, és hasznos, hogyha valaki jobban meg akarja ismerni a blogot és a blog íróját.

    9. Egyszerű észrevenni a linkeket?
    Igen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10. Egyszerűen megtaláltad az e-mail címet, ahová írhatsz nekem?
      Még az első sablonod volt, amikor akartam neked emailt írni, és azt megtaláltam simán, viszont valami problémám volt, és szerintem nem is küldte el az emailem. Azóta nem próbáltam, de láttam, hogy a Sorköz menüponton is feltüntetted, szerintem észrevehető.

      11. Egyértelműen kiderült számodra, hogy miről szól a blog?
      Ezzel kicsit előnyben vagyok, mert az előző blogod alapján ismertem, hogy mikről írsz, az új témájú vagy koncepciójú bejegyzéseid pedig átláthatóak, és elég hamar felvettem a ritmust, hogy mi lesz, mire számítsak. Viszont ez is szubjektívebb: a sorközön sokat agyaltam, hogy miért az a blog neve. Mármint ne nézz hülyének, de néha nehéz a felfogásom - szóval ne is vegyél alapnak, hogy most tutira érthetetlen. Aztán ahogy elnézegettem ma a blogod, ma jött a felismerés, és gondoltam valamit, hogy miért is az, de nem tudom megfogalmazni, de találónak éreztem, bár szerintem félreértettem mégis, mert förtelmes a felfogásom, viszont egyedi a név, és szerintem csak én vagyok olyan nyomi, hogy a mögöttes tartalmak nehezen esnek le. :D

      12. Mi az, ami a legjobban tetszett a blogon?
      Minden betűdet. :D Az az ötlet nagyon tetszett, ahogy az előző blogról át kezdted hozni a bejegyzéseket “leporolva” címen. Sajnálom, de tényleg minden tetszik, tudom, szörnyű. :D

      13. Mi az, ami a legkevésbé tetszett?
      Na hát ezen most nem is agyalok, mert biztos nincs ilyen, bocs. :D

      14. Mi a véleményed az írásaim stílusáról?
      Én nagyon szeretem, ahogy írsz, de meg nem tudom fogalmazni, miért. :D

      15. Van még valami, amit szívesen látnál a blogon?
      Fentebb már mondtam, valami saját írást, novellát, vagy ha írsz verset szívesen látnék, ha lenne rá lehetőség.

      Törlés
    2. (Nem is tudtam, hogy van karakterlimit... :'D)

      Hű, nagyon köszönöm, hogy ennyire részletesen kifejtetted a véleményedet! Pirulok össze-vissza. ^^" Örülök, hogy hasznosnak tartod a blogot, igyekszem a későbbiekben sem csalódást okozni.

      Más is említette, hogy saját írásokat szívesen látni, és ahogy írtam neked korábban, én is fontolgattam már a dolgot, szóval mindenképpen lesz belőle valami. Ami azt illeti, egy részletet már fel is tettem. *gyomorgörcs* :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


blogger template by lovebird